www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Markerii tumorali reprezintă macromolecule de tip celular sau umoral. Prezența sau modificările concentrației markerilor tumorali pot indica apariția sau dezvoltarea tumorilor de tip malign. Această ramură medicală include studiul unei varietăți de substanțe: markeri genetici (cromozomi anormali sau oncogene), receptori pentru oncogene, hormoni, receptori hormonali, antigene oncofetale, glicoproteine, antigene tumorale de pe suprafaţa celulelor şi substanţe produse ca răspuns la prezenţa tumorii. Markerii tumorali umorali pot fi detectați în concentrații mult mai mari în ser, urină sau alte fluide ale corpului decât în condiții fiziologice.

Dacă nu se afișează în întregime, puteți glisa lateral tabelul.
Această analiză medicală poate fi decontată pe baza unui bilet de trimitere valabil, emis de un medic de familie/medic specialist, în limita plafonului disponibil oferit de CNAS sau OPSNAJ.
Recoltarea probelor pentru analizele decontate se efectuează pe bază de programare telefonică, la numărul de Call Center 031 403 20 30 (număr cu tarif normal).
Descrierea analizelor medicale a fost realizată cu ajutorul Directorului Medical Medcenter.
*Durata de eliberare a rezultatelor este exprimată în zile lucrătoare, din momentul în care proba a intrat în laborator.

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului