www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Meeting room MedcenterMedcenter reprezintă un furnizor de încredere în România, atât pentru analize medicale de laborator, cât și pentru diagnosticarea în cadrul clinicilor Medcenter din țară. 

Experiența noastră pe piața serviciilor medicale din România a început încă din 1998, când a avut loc deschiderea primului centru medical la Iași.

Datorită unei politici continue de extindere, dezvoltare și diversificare, rețeaua medicală de laboratoare, puncte de recoltare și cliniciEchipa de management Medcenter are în prezent acoperire la nivel național.

Centrul de Excelență Medcenter oferă un plus de instruire tuturor cadrelor medicale din țară, atât din laborator, cât și din ambulatoriu de specialitate - asistenți, biologi, chimiști și medici.

Având în vedere că piața medicală din România prezintă o dinamică permanentă, considerăm un avantaj important pentru Medcenter faptul că liderii noștri beneficiază de o pregătire profesională temeinică în domeniul medical, dar și de o experiență îndelungată.

Pe baza unor principii importante precum educație continuă, cercetare și diagnostic, managerii Medcenter promovează profesionalismul, o valoare de bază pentru compania noastră.
 

Echipa de Management a companiei Medcenter este compusă din:

Dacă nu se afișează în întregime, puteți glisa lateral tabelul.
 
 

Laurențiu Neagu

Manager Calitate

Manager Zonal județele Galați și Vrancea
S-a alăturat echipei Medcenter în anul 2005.
Coordonează activitatea desfășurată în clinicile Medcenter Focșani și Tecuci, punctele de recoltare Medcenter Focșani, Tecuci, Panciu, Adjud și Matca și laboratorul Medcenter Focșani. 

 

Daniela Tudose

Coordonator Policlinica Focșani
S-a alăturat echipei Medcenter în anul 2005.
Coordonează activitatea desfășurată în clinica Medcenter Focșani.

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului