www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize
Rețeaua medicală Medcenter din România însumează numeroase centre medicale: puncte de recoltare pentru analize medicale de laborator și clinici medicale pentru diagnosticarea pacienților.

Medcenter vă așteaptă în peste 15 centre medicale din România

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul serviciilor medicale, Medcenter reunește sub același concept un sistem medical integrat, pentru diagnosticare rapidă și tratament eficient.

Rețeaua medicală Medcenter din România cuprinde numeroase centre medicale - puncte de recoltare pentru analize medicale de laborator și clinici medicale pentru diagnosticarea pacienților.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să selectați unul din butoanele de mai jos:
Punctele de recoltare Medcenter sunt centre medicale unde vă așteptăm cu o gamă largă de analize medicale de laborator. Din categoriile de analize lucrate în cadrul Laboratoarelor Medcenter fac parte testele de Hematologie, Coagulare, Biochimie, Imunologie și serologieMicrobiologie, Anatomie Patologică ș.a., la cele mai înalte standarde de calitate.

În clinicile Medcenter vă punem la dispoziție peste 30 de specialități medicale și peste 250 de investigații medicale pentru diagnosticare și tratament. În cadrul clinicilor medicale este realizată interpretarea corectă a rezultatelor analizelor medicale, iar aceasta conferă pacienților noștri încredere în calitatea și soluțiile rapide oferite pentru obținerea diagnosticului.

În prezent, echipa Medcenter are peste 800 de angajați și parteneri, care administrează un portofoliu format din:
  • Peste 2.500 de companii client;
  • Peste 70.000 de abonamente private de sănătate și
  • Peste 4.500.000 de teste de laborator efectuate anual.

Planurile noastre de viitor sunt îndreptate către extinderea rețelei de centre medicale și laboratoare la nivel național și internațional, precum și prin diversificarea rețelei de parteneri.

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului