www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize
  •  
    Centrul de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie Medcenter

    Centrul de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie funcționează în cadul sediului Laboratorului Central Medcenter și este responsabil cu instruirea permanentă a cadrelor medicale, atât din laborator, cât și din ambulatoriu de specialitate - asistenți, biologi, chimiști și medici. Încă din anul 2011, de la înființare, Centrul de Excelență a găzduit cursuri și seminarii, lucrări și articole științifice, simpozioane cu diferite teme dedicate medicilor și asistentelor medicale, dar și cursuri cu atestare internațională pentru medicii rezidenți.

  •  
    Campanie umanitară: "Românii au nevoie de români!"

    Medcenter, împreună cu cei care s-au implicat activ în această campanie umanitară, a reușit să readucă zâmbetul pe buzele sinistraților din localitatea Vaideeni, Vâlcea. Familiile rămase fără adăpost în urma inundațiilor au beneficiat de donații constând în haine, alimente și jucării care le-au adus emoții și alinare. Primăria Vaideeni a contribuit la reabilitarea sinistraților prin construirea a 26 de module în care acum locuiesc familii întregi de bătrâni, copii și părinți, care încearcă să-și reconstruiască viața de la zero. Mulțumim tuturor celor implicați în acest demers!

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului