www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Test [RC] Seo strip: Se afiseaza!

Te-ar mai putea interesa și:

Având o experiență de peste 20 de ani în domeniul serviciilor medicale clinice și de laborator, Medcenter reprezintă un furnizor de încredere în România, atât pentru analize medicale de laborator, cât și pentru diagnosticarea în cadrul clinicilor Medcenter din țară.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să selectați unul din butoanele de mai jos:
Medcenter s-a lansat pe piața serviciilor medicale din România în 1998, odată cu deschiderea primului centru medical la Iași. Ca urmare a unui parcurs ascendent și a unei politici continue de extindere, dezvoltare și diversificare, Medcenter și-a dezvoltat o rețea medicală cu acoperire națională.

În prezent, rețeaua natională de sănătate Medcenter cuprinde numeroase centre medicale, în principalele județe ale țării: București, Vrancea, Galați, Buzău și Ialomița.

Recepție clinică MedcenterMedcenter în România: 

• Peste 4.500.000 de teste de laborator efectuate anual;
• Cel mai mare și mai performant laborator clinic din Europa de Sud-Est.

Medcenter deține unul dintre cele mai mari laboratoare din sud-estul Europei: mai mult de 6.000 mp destinați medicinei de laborator și patologiei. Dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație recomandă Laboratoarele Medcenter drept un furnizor important pe piața serviciilor medicale din România.


Respectarea normelor de calitate și preocuparea noastră pentru acuratețea rezultatelor oferite pacienților se regăsesc inclusiv în dotarea laboratoarelor cu aparatură performantă de ultimă oră, cât și în instruirea periodică a personalului specializat.

Laboratoarele Medcenter
te așteaptă cu o gamă variată de analize medicale de: Hematologie, Coagulare, Biochimie, Imunologie și serologie, teste de Microbiologie și Anatomie Patologică la cele mai înalte standarde de calitate.

Analize medicale de laborator MedcenterPentru a oferi rezultate exacte, rapide și sigure, personalul medical se ocupă în permanență de o monitorizare activă a procesului de efectuare a analizelor medicale.

Interpretarea corectă a rezultatelor conferă pacienților încredere în calitatea și soluțiile rapide oferite pentru obținerea diagnosticului.

De remarcat este premiera națională adusă de Medcenter printr-un nou concept al serviciilor medicale din România: Centrul de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie împreună cu Laboratorul Central Medcenter reunesc sub aceeași emblemă concepte importante precum educație, cercetare și sănătate. 

Test [RC] Seo strip: Se afiseaza!

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului