www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Noutăți terapeutice în cancerul mamar

Centrul de Excelență reprezintă o instituție responsabilă cu instruirea permanentă a tuturor cadrelor medicale din țară. De aceea, cu ocazia celui mai recent eveniment din luna octombrie ne-am deplasat la Ploiești, pentru a organiza simpozionul cu tema "Noutăți și tendințe în cancerul mamar".

Din medicii participanți au făcut parte cardiologi, chirurgi, ginecologi, radiologi, interniști, medici de familie, anatomo-patologi și medici de laborator, iar simpozionul a fost creditat de Colegiul Medicilor din România cu 5 puncte EMC.

Medcenter a avut onoarea să aibă alături următorii speakeri: Dr. Doru Ghizdăvescu, Dr. Amedeia Niță, Dr. Alina Turcu, Dr. Cristian Viișoreanu și Șef lucrări Lector Univ. Dr. Florinel Pop.

Printre temele dezbătute s-au regăsit "Diagnosticul cancerului de sân", "Rolul tehnicilor imunohistochimice în diagnosticul și terapia personalizată a carcinoamelor mamare” și "Opțiuni terapeutice în cancerul de sân incipient”.

Program Simpozion:

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului