www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Importanța medicinei de laborator în stabilirea diagnosticului

Ne face mare plăcere să vă informăm că în luna iunie 2017, la sediul Laboratorului Central și al Centrului de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie Medcenter, a avut loc un nou simpozion medical cu tema ”Importanța medicinei de laborator în stabilirea diagnosticului”.
 
Printre temele dezbătute s-au regăsit următoarele: "Aplicațiile clinice ale nanoparticulelor în medicină""Noua clasificare a leucemiilor acute", "Importanța screeningului în decelarea portajului de bacterii multirezistente și Valoarea prognostică a genelor KIR în infecția cronică cu VHC”.

Ne bucurăm că am putut reuni sub cupola Centrului de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie medici de laborator, anatomopatologi, interniști și ginecologi, pentru care simpozionul a fost creditat de Colegiul Medicilor din România cu 9 puncte EMC.

Pentru participanții biologi, biochimiști și chimiști, acest simpozion a fost creditat de Colegiul Medicilor din România cu 12 puncte EMC.

Program Simpozion: 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului