www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Evaluare de bază și suport pentru terapia intensivă

Ne face mare plăcere să vă informăm că în perioada 25-26 aprilie 2015, la sediul Laboratorului Central și al Centrului de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie Medcenter, a avut loc cursul cu tema “Evaluare de bază și suport pentru terpaia intensivă”.

Acest curs a fost dedicat medicilor rezidenți cu specilizarea ATI și Cardiologie, fiind creditat de Colegiul Medicilor din România cu 10 puncte EMC.

Medicii participanți au avut ocazia să interacționeze în mod direct cu invitați de seamă din domeniul medical, iar la final au primit și diplome de participare din partea Spitalului Universitar Hadassah.

Speakeri în aceste două zile de curs au fost Prof. Dr. Vernon Van Heerden, Prof. Dr. David Linton și Conf. Dr. Roni Eichel.

Principalele subiecte dezbătute în cadrul evenimentului au fost: "Obstrucționarea și managementul căilor respiratorii", "Transportul pacientului aflat în stare critică", "Ventilația mecanică", "Trauma severă" ș.a.

Program Simpozion: 


Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului