www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize
Formulare SARS-CoV-2
120Lei

Preț întreg: 200 Lei

Pachet ecografie abdominală

Oferta este valabilă până la data de 30 septembrie 2021 Ecografia reprezintă o metodă imagistică neinvazivă și nedureroasă, prin care, cu ajutorul ultrasunetelor, pot fi vizualizate diferite structuri anatomice ale organismului. Este o investigație medicală sigură, accesibilă, fără efecte adverse asupra structurilor examinate, ce ajută la obținerea rapidă a unui diagnostic pozitiv sau de excludere. Nu folosește radiații și poate fi realizată de câte ori este necesar, fără limitări.

Ecografia abdominală este utilizată atât ca metodă de screening, pentru  evaluarea stării de sănătate a organelor abdominale, cât și ca metodă de diagnostic pentru afecțiunile abdominale.

De regulă, ecografia de abdomen se recomandă pentru evaluarea și diagnosticarea organelor parenchimatoase (ficat, splină, rinichi, pancreas), a veziculei biliare și a vezicii urinare, precum și a organelor genitale interne la femei sau bărbați.

În urma efectuării unei ecografii de abdomen total, sunt analizate funcțiile tuturor organelor, de la ficat până la vezica urinară.
 
La Medcenter, am pregătit o ofertă specială pentru voi: orice pacient* care se programează la domnul Dr. Tilicea Dorin pentru efectuarea unei ecografii de abdomen general va beneficia de o reducere de 40% pentru costul acestei investigații.
*copii cu vârsta între 5-18 ani, adulți și/sau pensionari.

Pentru a obține o imagine cât mai precisă a organelor analizate cu ajutorul ecografiei abdominale, înainte de a vă prezenta la medic pentru efectuarea ecografiei abdominale, este necesar să respectați câteva recomandări:
  • Să nu mâncați cu 8 ore înainte de procedură;
  • Să nu beți cafea sau lichide dulci;
  • Cu aproximativ 30 de minute înainte de ora la care sunteți programați la ecografie, să consumați 500 - 750 ml. de lichide neacidulate și să nu urinați. Acest lucru ajută la vizualizarea vezicii urinare și a structurilor învecinate;
  • Este de preferat să purtați o ținută compusă din două piese vestimentare.
Pachetul promoțional este valabil exclusiv în clinica Medcenter Berceni din București, cu programare la domnul Dr. Tilicea Dorin.

Pentru orice informații suplimentare, vă stăm la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 - 20:00, la numărul de telefon 031 403 20 30 (apel cu tarif normal).
 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului