www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Servicii medicale decontate de CNAS

Pacienții Medcenter pot beneficia în cadrul clinicilor și punctelor de recoltare din București și Focșani de servicii medicale decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Serviciile medicale decontate variază, de la analize de laborator, la consultații efectuate de medicii de familie și de medicii specialiști: medicină internă, dermatovenerologie, obstetrică-ginecologie, endocrinologie, alergologie și imunologie clinică.

Recoltarea probelor pentru analizele decontate se efectuează pe bază de programare telefonică, la numărul de Call Center 031 403 20 30 (număr cu tarif normal), in data de 20 a fiecarei luni, pentru luna următoare.
*În cazul în care data de 20 a lunii este într-o zi nelucrătoare, programările se vor face începând cu prima zi lucrătoare după această dată.

În măsura în care se poate și au biletele de analize deja emise, pacienții care fac programare direct in clinici, la bandou, sunt rugați sa se prezinte cu ele.

Important: Serviciile medicale paraclinice sunt disponibile în condițiile contractului cu CNAS sau casele județene de asigurări, în baza biletului de trimitere și în limita fondurilor disponibile.

*Efectuarea investigațiilor paraclinice necesare pacienților diagnosticați cu boli cronice în vederea monitorizării  se realizează de către furnizorii de servicii medicale paraclinice în termen de maximum 5 zile lucratoare de la data solicitării acestora. In  conformitate cu  OUG 44/14.04.2022 privind stabilirea unor măsuri în cadrul sistemului de sănătate, precum și pentru interpretarea, modificarea și completarea unor acte normative.
Lista analize paraclinice

- valabilă în centrele medicale din București și Focșani -

- valabilă în centrele medicale din București -

 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului