www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Analize medicale de laborator
și clinici medicale

Call Center GRATUIT
0800 800 599
Luni - Vineri 8:00 - 20:00
PROGRAMARE ONLINE

Test rapid pentru depistarea gripei

Gripa este o infecție virală a tractulului respirator superior, extrem de contagioasă, care se poate transmite prin secreții respiratorii, strănut sau tuse. Cele mai răspândite tulpini virale sunt cele de tip A și B, care provoacă epidemii sezoniere în fiecare an. Test rapid depistare gripa

Există teste rapide de laborator, cu ajutorul cărora, în doar 24 de ore poți afla dacă suferi de gripă cu virus A/B. Citește mai multe informații despre testul rapid pentru detecția virusului gripal AICI.
 
Când este indicată testarea rapidă pentru detecția virusului gripal A/B?
  • În primele 48 de ore de la apariția unor simptome precum: dureri de cap, febră, frisoane, dureri musculare, slăbiciune, oboseală, nas înfundat, durere în gât şi tuse;
  • La persoanele expuse infectării cu virus gripal și la cele cu sistemul imunitar slăbit sau cu risc crescut de a dezvolta complicații;
  • În cazul unei epidemii, pentru confirmarea diagnosticului și validarea tipului de tratament recomandat.
Procedura este una foarte simplă și nu necesită recoltarea unei probe de sânge: ți se va recolta rapid o probă din exsudatul nazal și după o zi de la recoltare, vei primi rezultatul analizei tale. Nu trebuie să revii în clinică pentru a afla rezultatul, îl poți accesa online, unde va fi vizibil imediat după ce este validat de către un medic de laborator, în cel mult 24 de ore de la momentul recoltării.

Te așteptăm cu drag în orice centru de recoltare din București - clinica Medcenter Berceniclinica Medcenter Titan sau punctul de recoltare PantelimonPână la  31 Martie 2019, poți beneficia de un preț promoțional la testul rapid pentru detecția virusului gripal de tip A/B: 53 Lei, redus de la 70 Lei.

Pentru orice informații suplimentare, vă stăm la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 - 20:00, la numărul de telefon 0800 800 599 (număr gratuit, apelabil din orice rețea națională).
 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului