www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Tratament inovator PRX-T33 - fără frosting, fără exfoliere, fără foto-sensibilizare!


PRX-t33


Ai probleme cauzate de foto-aging, melasmă, cicatrici, vergeturi, sau vrei pur și simplu să îți revitalizezi pielea de pe față, gât decolteu sau corp? PRX-T33 este soluția problemelor tale. 

Ce este PRX-T33?

Procedura PRX-T33 este o metodă inovatoare unică, de biorevitalizare a pielii, fără injecții și fără descuamare ca în cazul peelingului clasic. Avantajul acestei proceduri este că produce rezultate vizibile imediat, fiind în același timp extrem de confortabilă. Se poate realiza în orice anotimp, inclusiv vara!

Ce conține?

  • TCA 33%
  • Hidroxi-peroxid  H2O2
  • Acid kojic 5%
Combinația dintre TCA – acid tricloroacetic si H2O2,  transformă acest produs dintr-un peeling agresiv, într-un remediu neinvaziv, care stimulează și regenerează în mod eficient țesutul conjunctiv, prin producție de neo-colagen. PRX-T33 poate fi folosit individual, sau poate fi combinat cu alte proceduri estetice. Ne referim aici la proceduri injectabile de biorevitalizare, microneedeling, fire resorbabile PDO, radio frecvența, carboxiterapie. 

De asemenea, acidul kojic este unul din cei mai buni agenți pentru tratamentul hiperpigmentărilor pielii, având efect iluminator, antioxidant, îmbunătățind tonusul pielii și amânând formarea ridurilor.

Există reacții adverse?

Fiind o procedură non invazivă, nu există reacții adverse post-procedură.


De ce trebuie să țineți cont după realizarea procedurii?

  • Nu vă expuneți la soare/solar cu 2-4 săptămâni înainte și după tratament;

  • Aplicati cremă cu factor de protecție 50+ dimineața și reaplicați la fiecare 2 ore de expunere la UV, pe parcursul zilei;

  • Utilizați o cremă nutritivă în perioada respectivă.

Căt durează efectul?

Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință. Pielea capătă un aspect radiant, întinerit, proaspăt, neted, imperfecțiunile sunt diminuate. Tratamentul complet constă în efectuarea unui protocol de 4-6 ședinte, 1 sedință la 1-2 săptămâni. Rezultatele sunt cumulative de la o ședintă la alta și durează aproximativ 6 luni. Se recomandă ședințe de întreținere, conform indicațiilor medicului dermato-estetician. 

Costul procedurii PRX-T33 este 500 lei iar tratamentul poate fi realizat exclusiv pe bază de programare, la doamna doctor Andreescu Ioana Andreea (medic specialist dermato-estetică). Pentru informații suplimentare și programări, vă stăm la dispoziție în Call Center, la numărul de telefon 031 403 20 30, de luni până vineri, în intervalul 8:00 - 20:00 (număr cu tarif normal). 

Vă dorim multă sănătate!
 

 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului