www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

La Medcenter, recoltarea pentru analize de sânge se poate programa!

Avem vești bune pentru pacienții care doresc să-și efectueze analize de sânge la Medcenter cu bilet de trimitere de la medic.Programeaza-te la Medcenter pentru recoltare!

Întrucât fondurile alocate de CASMB sunt limitate, Medcenter a dezvoltat un sistem de programări pentru analize de sânge în clinicile din București (Medcenter Berceni și Medcenter Titan). Există un număr prestabilit de programări disponibile pe zi și ne dorim să eficientizăm întregul proces, pentru ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai bune servicii medicale.

Deoarece știm cât de prețios este timpul pacienților noștri, venim în întâmpinarea nevoilor acestora și le oferim acum posibilitatea de a se programa în avans pentru recoltarea analizelor de sânge:
  • Programările pentru recoltarea analizelor decontate CASMB se pot realiza începând cu data de 20 a fiecărei luni pentru luna următoare;
  • În cazul în care data de 20 este zi nelucrătoare sau zi de weekend, programările se vor realiza începând cu următoarea zi lucrătoare.
Pentru informații suplimentare și programări, colegii noștri de la Call Center vă stau cu drag la dispoziție, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 20:00, la numărul 031 403 20 30​ (apel cu tarif normal din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului