www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Pachet promoțional Medicină Generală la doar 100 lei!

Tu când ai fost ultima dată la un control de rutină? Dacă a trecut prea mult timp de atunci, acum ar fi o idee bună să-ți faci un bilanț. 

Stilul de viaţă, alimentația, utilizarea substanţelor nocive, factorii ereditari de risc, factorii legaţi de mediu, nivelul activităţii fizice efectuată zilnic sau a celei sportive şi capacitatea de a face faţă stresului sunt factorii determinanţi pentru a duce o viaţă sănătoasă. Toate aceste elemente produc schimbări la nivelul diferitelor sisteme ale organismului. Din acest motiv, este esențial să ne planificăm controale medicale de rutină, pentru a depista din timp diferite anomalii ce ne pot pune în pericol sănătatea.

Beneficiază de pachetul promoțional de medicină generală, creat special pentru tine, pentru a te ajuta să îți evaluezi starea de sănătate a organismului. 

Ce include pachetul?
  • Consultație medicină generală;
  • EKG cu interpretare;
  • Pulsoximetrie;
  • Măsurare tensiune arterială;
  • Recomandare de tratament.
Oferta este valabilă exclusiv în clinica Medcenter Berceni din București, cu programare prealabilă la Dna Dr. Dănescu Adelina Elena sau Dnul Dr. Cheiaua Mihael Florin. 

Pentru orice informații suplimentare, vă stăm la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 - 20:00, la numărul de telefon 031 403 20 30 (apel cu tarif normal).

Pentru că, înainte de toate, e vorba de sănătatea ta!

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului