www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize
Ciclul menstrual reprezintă o serie de schimbări fiziologice care se produc sub influx hormonal, la femeia de vârstă fertilă.

Se consideră că prima menstruație poate apărea în jurul vârstei de 10-14 ani, în timp ce, finalul perioadei fertile poate apărea la 47-55 ani (media 51-52 ani).

Durata medie a ciclului menstrual este de 28 zile, dar, in mod fiziologic, ciclurile menstruale normale variază între 25 și 35 zile, în funcție de numeroși factori, care țin de buna funcționare a organismului sau de sănătatea aparatului reproducător, de secreția hormonală, dar și de stilul de viață. Perioada normală menstruală variază între 3 și 7 zile. Vorbim despre o menstruație neregulată atunci când durata dintre două menstruații este mai mare de 35 zile sau mai mică de 25 zile. Sângerarea menstruală mare sau, dimpotrivă, fluxul menstrual redus în ultimele luni, creșterea sau scăderea numărului de zile de sângerare menstruală, antrenează prezența la medicul ginecolog.

Cauzele pot fi reprezentate de modificări ale echilibrului hormonal, indus de efort fizic intens, stres sau șoc emoțional, alte patologii endocrine, polipi uterine etc. Medicul ginecolog poate solicita verificarea nivelului de hormoni ovarieni, în diferite faze ale ciclului menstrual.

Pentru că înțelegem cât de importantă este această monitorizare pentru tine, îți oferim o reducere de 42% la pachetul de analize hormonale, necesar în vederea monitorizării diferitelor faze ale ciclului menstrual.

Pachetul promoțional costă 299 lei și cuprinde următoarele analize:
 •         FSH
 •         LH
 •         Estradiol
 •         DHEA
 •         Prolactină
 •         Parathormon
 •         Fosfor seric
 •         Fosfatază alcalină
 •         Calciu ionic seric
 •         Calciu seric total
 •         Testosteron
Această promoție este valabilă în centrele Medcenter Berceni și Medcenter Titan. 

În vederea recoltării, nu este necesară stabilirea unei programări. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați în Call Center, la numărul 031 403 20 30, de luni pănă vineri, în intervalul 8:00 - 20:00 (număr cu tarif normal). 

Pentru că, înainte de toate, e vorba de sănătatea ta!

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului