www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

NOU în centrele Medcenter din București! Pachet complet ecografii la un preț promoțional!


Sănătatea ta și a celor dragi ție este misiunea noastră! De aceea, până la data de 31 decembrie 2023, ți-am pregătit pachetul promoțional E-complet, disponibil atât pentru femei cât și pentru bărbațipentru a evalua starea de sănătate a organismului, printr-un screening ecografic complet. 

Ecografia este principala metodă de screening folosită în medicină, datorită avantajelor pe care le prezintă: este o investigație simplă, nedureroasă și neiradiantă, fără efecte secundare, care folosește ultrasunete în realizarea de imagini ale diferitelor țesuturi și organe ale corpului uman. Marea calitate a ultrasunetelor este că nu sunt nocive pentru organism și contribuie la obținerea unei imagini clare a organismului, ajutând la obținerea unui diagnostic precis, fără efecte secundare.

Ecografia este o investigație extrem de importantă, prin intermediul căreia, pot fi descoperite anumite afecțiuni ale organelor interne, sistemului endocrin sau reproducător, chiar înainte ca simptomele să fie prezente. Descoperite în stadii incipiente, aceste afecțiuni pot fi tratate înainte de pune în pericol viața pacientului.

Ce include Pachetul E-complet?
 
 
Oferta este valabilă în clinicile Medcenter din București (Medcenter Berceni și Medcenter Titan), cu programare, la domnul dr. Văduva Ștefan, medic primar medicină internă. 

Pentru informații suplimentare și programări, ne poți contacta de luni până vineri, în intervalul 8:00 - 20:00, la numărul de telefon 031 403 20 30 (număr cu tarif normal). 

Pentru că, înainte de toate, e vorba de sănătatea ta!
 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului