www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Analize medicale de laborator
și clinici medicale

Call Center GRATUIT
0800 800 599
Luni - Vineri 8:00 - 20:00
PROGRAMARE ONLINE

Medcenter susține importanța unei educații alimentare corecte pentru sănătatea copiilor!

Ne face o deosebită plăcere să vă povestim despre cea mai recentă colaborare Medcenter pentru realizarea unei emisiuni difuzate pe postul de televiziune Național TV.

Este un proiect foarte interesant, o emisiune de televiziune care își propune să ofere public o opinie despre educația alimentară în rândul copiilor, prin care să tragă un semnal de alarmă asupra alegerilor alimentare nesănătoase cu care se poate confrunta orice familie.

Trăim într-un secol al vitezei, iar atunci când vine vorba despre alimentație, suntem permanent tentați să alegem opțiunile cele mai rapide, chiar dacă nu sunt deloc sănătoase. Restaurantele de tip fast-food au încasări formidabile, iar produsele de patiserie, dulciurile și sucurile acidulate sunt doar câteva dintre alegerile nocive zilnice ale celor mai mulți dintre români.

Din păcate, aceste obiceiuri nesănătoase încep în familie. Obiceiurile culinare “moștenite” sunt foarte greu de schimbat și necesită un efort susținut din partea tuturor membrilor familiei pentru a putea produce o schimbare, asigurând bazele unei vieți sănătoase pe viitor.
Obezitatea la copii
Specialiștii discută adesea despre educația psihosocială a copiilor, dar foarte puțini despre cea alimentară. În zilele noastre, copiii sunt expuși la o invazie de mâncăruri nesănătoase, de aceea este foarte important ca părinții să conștientizeze cât de importantă este hrana sănătoasă pentru dezvoltarea armonioasă a copilului lor.
 
O alimentație nesănătoasă, fără un aport corect de nutrițieni, vitamine, minerale și proteine, se reflectă și în starea de sănătate a copilului. Analizele de sânge pot indica un nivel al colesterolului ridicat la vârste fragede, probleme endocrinologice, inclusiv diabet, dar chiar și afecțiuni cardiologice în rândul copiilor. Vedem în jurul nostru tot mai mulți copii supraponderali, iar acest lucru a început să devină o normalitate, nu o excepție. 

În cadrul celui mai nou reality show ce va fi difuzat pe Național TV în fiecare sâmbătă de la ora 20:00, nutriționistul Alin Popescu și psihopedagogul Irina Petrea nu vor avea deloc o misiune ușoară. Cei doi experți se vor infiltra pentru o scurtă perioadă de timp în câte o familie cu copii și, după ce vor observa și analiza stilul de viață al acestora în ceea ce privește sănătatea și alimentația, vor interveni, propunând o serie de măsuri necesare.

O alimentație sănătoasă și echilibrată este cheia sănătații copilului de azi și a adultului de mâine. Educația trebuie să înceapă cu noi! Vă invităm să descoperiți și să învățați împreună cu specialiștii noștri cum să ne hrănim corect familia și cum putem stăpâni bazele unei vieți sănătoase pe termen lung, atât pentru noi, dar, mai ales, pentru copiii noștri.

Prevenim, identificăm simptome, diagnosticăm și tratăm. Pentru că sănătatea voastră este importantă pentru noi! 

Fiecare caz prezentat în emisiune beneficiază de susținerea Medcenter, prin recomandarea și efectuarea unor teste de sânge utile în cazul copiilor cu probleme de alimentație, completate prin investigații specifice. Nu ratați interpretarea rezultatelor și informațiile oferite de specialiștii Medcenter, cărora dorim să le mulțumim pe această cale pentru implicarea în acest proiect.

Premiera emisiunii “Cei 7 ani de masă” va avea loc sâmbătă, 16 martie 2019, ora 20:00. Nu ratați un episod captivant și educativ!

Așteptăm cu drag feedback-ul vostru la adresa marketing@medcenter.ro.
 

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului