www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Copiii pot beneficia de ecografii la Medcenter!

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și solicitărilor dumneavoastră, ne face plăcere să vă anunțăm că Medcenter pune la dispoziție noi investigații necesare copiilor.

Ecografii pentru copiii la Clinicile Medcenter din BucurestiVă invităm în Clinicile Medcenter din Berceni și Titan, însoțiți de copilașii dumneavoastră, pentru a beneficia de ECOGRAFII PENTRU COPII. Vârsta de la care cei mici pot fi văzuți ecografic este de minim 3 ani.

Ecografiile pentru copii sunt efectuate de doamna Dr. Maria Enescu, Medic Primar Medicină Internă, pe care o găsiți în Clinica Medcenter Berceni și în Clinica Medcenter Titan, cât și de domnul Dr. Tilicea Dorin, Medic Primar Medicină de Familie, care vă așteaptă în Clinica Medcenter Berceni.

Informații suplimentare regăsiți în programul medicilor din clinicile Medcenter, sau sunând la numărul de Call Center 031 403 20 30, apel cu tarif normal din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă.

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului