www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Analize medicale de laborator
și clinici medicale

Call Center GRATUIT
0800 800 599
Luni - Vineri 8:00 - 20:00
PROGRAMARE ONLINE

Testul rapid SARS-CoV-2 - Anticorpi IgG, de acum disponibil în oferta Medcenter!​


Începând de marți, 19 mai 2020, Medcenter, furnizorul dumneavoastră de servicii medicale, include în portofoliul său noul test imunologic SARS-CoV-2 - Anticorpi IgG!

Acest test poate fi efectuat la cerere, fără trimitere de la medicul de familie și se realizează în urma recoltării probelor de sânge. Nu este necesară o pregătire prealabilă, însă este recomandat ca recoltarea să se realizeze pe nemâncate (recoltare à jeun).Testul imunologic SARS-CoV-2 - Anticorpi IgG este disponibil în oferta Medcenter

Costul testului este de 95 Lei, iar rezultatul se eliberează în maxim 48 de ore.


Testele imunologice calitative, împreună cu cele cantitative (de tip RT-PCR), sunt utilizate pe plan mondial în lupta împotriva pandemiei COVID-19. Acestea sunt esențiale pentru identificarea retrospectivă a infectării cu SARS-CoV-2 (la persoanele care au dezvoltat răspuns imun) și înțelegerea tabloului de ansamblu al epidemiologiei virale.

Testul imunologic SARS-CoV-2 - Anticorpi IgG poate fi efectuat contra cost în toate centrele de recoltare Medcenter din țară. În contextul pandemiei cu noul tip de coronavirus, compania Medcenter luptă activ prin asigurarea disponibilității testului imunologic SARS-CoV-2 - Anticorpi IgG la nivel național.

Testul oferă rezultate de încredere, fiind prelucrat în cadrul laboratoarelor performante Medcenter, de către echipa noastră de profesioniști. De asemenea, vă informăm că în cadrul centrelor din rețeaua Medcenter sunt respectate cu strictețe toate prevederile legale de prevenție a răspândirii infecției COVID-19.

Important de știut:

Se recomandă ca recoltarea pentru testul imunologic SARS-CoV-2 - Anticorpi IgG să se realizeze la persoanele:

  • care doresc să afle dacă au dobândit anticorpi, fără să fi avut simptome sugestive sau care au prezentat simptome minore;
  • care au fost diagnosticate cu COVID-19 și s-au vindecat, pentru evaluarea răspunsului imun;
  • care au avut contact apropiat cu persoane diagnosticate cu COVID-19;
Acest test nu se recomandă pentru diagnosticul unei infecții acute cu COVID-19 și nu poate înlocui testele de diagnostic molecular al detecției virusului în organism.

Indiferent de rezultatul testului, vă rugăm să respectați toate măsurile de protecție impuse de autorități!

Vă așteptăm cu drag în orice centru din rețeaua națională Medcenter în vederea recoltării probelor pentru testul SARS-CoV-2 - Anticorpi IgG!

Pentru un diagnostic de încredere - e vorba de sănătatea ta!

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului