www.medcenter.ro Web analytics

rezultate analize

Analize medicale de laborator
și clinici medicale

Call Center GRATUIT
0800 800 599
Luni - Vineri 8:00 - 20:00
PROGRAMARE ONLINE

Ortho Clinical Diagnostics anunță lansarea a 3 teste pentru determinarea anticorpilor anti-SARS-CoV-2


Clinicienii, cercetătorii și guvernele din întreaga lume sunt într-o luptă contra cronometru pentru a opri răspândirea rapidă a COVID-19, deoarece milioane de vieți continuă să fie puse în pericol.

De peste 80 de ani, misiunea Ortho Clinical Diagnostics, lider mondial în diagnosticul „in vitro”, este îmbunătățirea și salvarea vieții oamenilor, prin oferirea de soluții inovatoare de laborator clinic.

Ortho Clinical Diagnostics reprezintă un partener de încredere pentru spitale, centre de transfuzie sanguină și laboratoare clinice din întreaga lume. De peste 35 de ani, este lider în domeniul cercetării și dezvoltării testelor de laborator pentru diagnosticul bolilor infecțioase.

Ortho Clinical Diagnostics a fost și este un pionier în dezvoltarea de soluții pentru salvarea vieților omenești. Aceste progrese științifice i-au ajutat pe profesioniștii din domeniul sănătății să beneficieze de un diagnostic la timp și să ia cele mai bune decizii de tratament.

Deoarece “fiecare test reprezintă o viață”, Ortho Clinical Diagnostics nu încetează să inoveze, pentru a oferi soluții eficiente și durabile, care să faciliteze rezultate corecte și precise, chiar și în perioadele de criză.


Situațiile excepționale necesită măsuri și soluții excepționale. De aceea, aliniată la misiunea de a inova și de a salva vieți cu un diagnostic cât mai rapid, Ortho anunță lansarea a trei teste pentru determinarea anticorpilor anti-SARS-CoV-2:

 1. VITROS® Immunodiagnostic Products Anti-SARS-CoV-2 Total (IgG/IgM) Reagent Pack Test

 2. VITROS® Immunodiagnostic Products Anti-SARS-CoV-2 IgG Reagent Pack Test

 3. VITROS® Immunodiagnostic Products Anti-SARS-CoV-2 IgM Reagent Pack Test

 

Ortho Clinical Diagnostics a dezvoltat trei soluții precise și sigure, care vor contribui în mod eficient la cunoașterea stării de imunizare a pacientilor si a populației, la evaluarea gradului de răspândire a virusului, precum și la furnizarea de date relevante în dezvoltarea de strategii viitoare. Ortho Clinical Diagnostics extinde în permanență capacitățile de producție, pentru ca testele să fie disponibile pe scară largă.
 • Testul Ortho Clinical Diagnostics pentru determinarea anticorpilor totali (IgM/IgG) SARS-CoV-2 - VITROS® Immunodiagnostic Anti-SARS-CoV-2 Total (IgM/IgG) face parte din primele teste autorizate la nivel mondial care detectează anticorpii totali (IgM/IgG) anti-SARS-CoV-2, utilizând platforme de testare complet automatizate și reducând la minim eroarea umană.
 • Testul Ortho Clinical Diagnostics pentru determinarea anticorpilor de tip IgG anti-SARS-CoV-2 - VITROS® Immunodiagnostic Anti-SARS-CoV-2 IgG face parte din primele teste autorizate la nivel mondial care detectează anticorpii de tip Ig G anti-SARS-CoV-2, utilizând platforme de testare complet automatizate și reducând la minim eroarea umană.
 • Testul Ortho Clinical Diagnostics pentru determinarea anticorpilor de tip IgM anti-SARS-CoV-2 - VITROS® Immunodiagnostic Anti-SARS-CoV-2 IgM face parte din primele teste care vor fi autorizate la nivel mondial, ce detectează anticorpii de tip IgM anti-SARS-CoV-2, utilizând platforme de testare complet automatizate și reducând la minim eroarea umană. Testele sunt validate pe platformele de imunodiagnostic Ortho Clinical Diagnostics:
 • VITROS® XT 7600 Integrated System;
 • VITROS® 3600 Immunodiagnostic System;
 • VITROS® 5600 Integrated System;
 • VITROS®ECi și ECiQ Immunodiagnostic System.
O provocare frecventă și de multe ori subapreciată în laboratorul clinic esteaccesul limitat (în unele zone și în anumite situații speciale) la surse de apă de calitate.Ortho Clinical Diagnostics a răspuns acestei provocări prin dezvoltarea platformelor de testare VITROS®, care nu necesită sisteme dedicate de apă pentru utilizare. Produsele sale unice oferă rezultate exacte, cu costuri previzibile. Sunt eliminate astfel variabilele asociate calității apei, variabile care pot afecta rezultatele testelor.

 • Diagnosticul pacienților suspecți de COVID-19 în asociere cu testele moleculare, precum și gestionarea serologică pe durata spitalizării pacienților deja diagnosticați;
 • Monitorizarea imunității populației, pentru reducerea progresivă a măsurilor de izolare și carantină (strategii de tip „back-to-work”);
 • Screening-ul pacienților convalescenți, în vederea utilizării plasmei în scop terapeutic;
 • Suport în cercetările epidemiologice (evaluarea imunizării în timp și în diferite zone geografice, facilitarea urmăririi contacților, monitorizarea „celui de-al doilea val” de infecții);
 • Identificarea populației țintă pentru vaccinare, evaluarea eficacității vaccinării și a tratamentelor.

Medcenter vă oferă analize medicale de laborator și interpretarea analizelor medicale la clinicile Medcenter. Diagnostic și tratament într-un singur loc!

Adrese utile:
Casa Națională de Sănătate Protecția Consumatorului Ministerul Sănătății
Despre noi Misiune, viziune și valori Centrul de Excelență Management Acreditări Cariere
Centre medicale Clinici medicale Puncte de recoltare
Analize medicale Rezultate analize Promoții Medici Specialități medicale Medicina muncii
Știri Noutăți Articole medicale Simpozioane Medicale Revista Medcenter Apariții Media Galerii Foto
Contact Laborator Central Trimite feedback Satisfacția clientului