Laborator de analize medicale
Rețea clinici

              Call Center: 0800-800-599

GRATUIT Luni-Vineri: 8:00-20:00

Marți, 22 August, 2017
Pentru a beneficia de acest serviciu medical, trebuie să fii pacient al uneia din clinicile Medcenter şi să dispui de un cont personal în baza de date MediPedia.ro.

Crearea contului şi a dosarului medical
 
Pasul 1:
Intraţi pe www.medipedia.ro şi accesaţi link-ul "Înregistrare" , apoi apăsaţi butonul ÎNREGISTRARE.

Pasul 2:
Completaţi formularul de înregistrare cu CNP-ul dumneavoastră şi codul de identificare* primit personal la momentul recoltării probelor în clinica sau laboratorul Medcenter.
*codul de identificare este în formatul: MDC-XX9999 ("X" şi "9" fiind variabile) şi este înscris pe pliantul primit la clinică.

Pasul 3:
Completaţi parola şi apăsaţi butonul CREARE CONT.

Pasul 4:
Pentru a finaliza introduceţi parola aleasă şi apasaţi butonul AUTENTIFICARE.
•    Numele de utilizator şi parola pentru accesarea contului sunt trimise pe adresa de e-mail specificată de dumneavoastră în formularul de înscriere.
•    Accesaţi secţiunea Documente Medicale din meniul din stânga ecranului - se vor afişa toate documentele dumneavoastră medicale (rezultate laborator, consultaţii, etc.)
•    Începeţi să completaţi cu informaţii în fiecare din secţiunile dosarului de sănătate. Pentru o mai bună evidenţă a stării dumneavoastră de sănătate, este bine să actualizaţi constant acest dosar.

Confidenţialitatea şi securitatea datelor:
Serviciul dosarului electronic oferit de MediPedia este dezvoltat şi administrat de S.C. Info World S.R.L. în acord cu legea 677/2001. Info World S.R.L. este înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) ca operator de date cu caracter personal cu număr 8946

Mergi sus