Laborator de analize medicale
Rețea clinici

              Call Center: 0800-800-599

GRATUIT Luni-Vineri: 8:00-20:00

Miercuri, 20 Septembrie, 2017
Mergi un pas înapoi


Scopul activităţii desfăşurate de compania Medcenter îl reprezintă îmbunătăţirea permanentă a stării de sănătate a populaţiei.

Disponibilitatea, respectul, încrederea, amabilitatea şi responsabilitatea socială vor sta întotdeauna la baza relaţiilor dintre noi şi clienţii nostri.

Prezentare Medcenter (vezi aici)

Politica în domeniul calității (descarcă aici)


GALERIE FOTO


Certificat Renar 2016

Certificat IQNet Calitate 2013

sRAC Calitate 2013

sRAC Mediu 2013

 
sRAC ssm 2013

 
IQNet Mediu 2013

 
IQNet ssm 2013
 
       

S.C. Medcenter S.R.L. este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 10182.


S.C. Medcenter S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

S.C. Medcenter S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către S.C. Medcenter S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerințelor Legii Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată de la Legea Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Medcenter S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dvs. ori o altă persoană. Scopurile colectării datelor sunt: reclamă, marketing și publicitate, precum și servicii de comunicații electronice. Este necesar să furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă putea livra produsele.

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail office@medcenter.ro sau la numărul de fax: 021.242.76.96. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

S.C. Medcenter S.R.L. utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

Serverele pe care site-ul este găzduit sunt protejate de acces fizic și la distanță limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punct de vedere al securității. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și atunci când este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware și software utilizată de S.C. Medcenter S.R.L., este periodic analizată în privința securității.


Mergi sus